Werken bij Seyga

Seyga BV heeft altijd plaats voor goed gekwalificeerd personeel, die op zoek is naar een leuke baan. Dagelijks worden tientallen nieuwe inschrijvers door ons aan baan geholpen. Wij bieden je leuke vacatures en professionele begeleiding. Zo zijn wij regelmatig opzoek naar verfspuiters, stralers, industriële schoonmakers, constructieschilders en metalliseerders, die ons team willen versterken.

 

Heb je ervaring in de technische branche, ben je reeds in het bezit van het VCA diploma, schrijf je dan nu bij ons in. Inschrijven kan op afspraak. Samen met één van onze intercedenten zal gekeken worden naar de mogelijkheden die Seyga BV voor jou in petto heeft. Bij ons zijn de uitzendkrachten die gemotiveerd en enthousiast zijn en zich 100% voor onze klanten willen inzetten altijd welkom.

 

Voor inschrijven neem altijd een geldig identiteitsbewijs en een bankpasje mee. Dit zorgt er voor dat de inschrijving soepel verloopt. Indien je niet beschikt over een Nederlandse paspoort of identiteitsbewijs, neem dan ook een origineel formulier waar je BSN-nummer op vermeld staat mee. Natuurlijk is een CV ook van harte welkom.

 

Voor een afspraak en/of vragen kun je naar ons kantoor bellen: 010-290 02 60 of mailen naar info@seyga.nl.  

Contactgegevens

Adres:  Rosestraat 855
            3071 AL Rotterdam
Telefoon: 010-290 02 60
 Mobiel:   0645566478
Website: www.seyga.nl
Email: info@seyga.nl
KvK: 24415764